Inicio Estudiantes Noves habilitats, nous líders
España   Catalunia

Noves habilitats, nous líders

Màster en Comunicació Política, Empresarial i Digital

La societat demana noves habilitats a polítics i a empresaris, una d'elles és la comunicació, així com la capacitat de gestió i de lideratge integrador. Els líders han de ser capaços d'integrar i de motivar per crear solucions eficaces als nous conflictes. Per a això cal ser flexible i tenir la capacitat d'evolucionar amb les noves eines digitals.

Màster oficial amb opció directa a un doctorat


El màster universitari en Comunicació Política i Empresarial de la Universitat Camilo José Cela, en col·laboració amb ID Digital School, s'ofereix en dues modalitats: presencial o a distància. Combina un alt nivell d'exigència acadèmica, reflex del seu caràcter oficial, amb un enfocament netament pràctic, la qual cosa proporciona una àmplia formació que es completa amb les pràctiques obligatòries. Gràcies al seu caràcter de màster oficial, aprovat per l'Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA), és vàlid a 49 països, 27 de la Unió Europea més altres 22, i permet que els qui el cursin tinguin l'opció d'ingressar de manera directa a un doctorat.

Destaca per l'èmfasi en els aspectes digitals de la comunicació política i empresarial i des de la seva vuitena edició, a l'octubre del 2018, inclou un títol propi d'Expert en Comunicació Digital, atorgat per ID Digital School.

Aquest màster en Comunicació Política i Empresarial està dirigit a diferents tipus de persones:

  • Totes aquelles persones que vulguin començar a desenvolupar la seva carrera professional en el món de la comunicació empresarial o de la comunicació política.
  • Professionals de la comunicació que vulguin ampliar els seus coneixements.
  • Graduats o llicenciats que vulguin ampliar la seva formació en els aspectes digitals de la comunicació.
  • Aquells interessats a desenvolupar una carrera acadèmica o un doctorat en el món de la comunicació empresarial, la comunicació política o la comunicació digital.

Pràctiques remunerades

En estar especialment dissenyat per facilitar la inserció dels estudiants en el món laboral, tots els estudiants realitzen pràctiques en empreses i institucions.
Les pràctiques remunerades en empreses són part integral d'aquest màster, donant-li l'oportunitat a l'alumne de combinar l'experiència en el món real amb coneixements adquirits a classe.


Experiència mitjançant pràctiques i amb professionals capdavanters com a professors


Criteri d'admissió


El màster universitari en Comunicació Política i Empresarial de la Universitat Camilo José Cela, en col·laboració amb ID Digital School, té un procés de selecció on s'escullen només aquells candidats que més aporten i de millor perfil. No tots els candidats al màster són admesos.
Dominar les disciplines de la comunicació política i la comunicació empresarial és quelcom cada dia més necessari per aconseguir l'èxit en els negocis o en la vida política. Aquest màster aconsegueix que la majoria dels seus estudiants ingressin en el mercat laboral o bé reciclin els seus coneixements per canviar de trajectòria professional en el camp de la comunicació professional.

Més informació: 

Máster Universitario en Comunicación Política y Empresarial de la Universidad Camilo José Cela

 

 

Sin Comentarios

Escribe un comentario

Tu correo electrónico no se publicará