Inicio Actualidad L'EAIE 2022 ha plantejat reptes de la universitat en un món global
España   Catalunia

L'EAIE 2022 ha plantejat reptes de la universitat en un món global

Es tracta de la conferència sobre educació més important d'Europa

 

«Reptes de la universitat en un món global i disruptiu» ha estat l'objecte de la conferència sobre educació més important d'Europa, l'EAIE, que va triar Barcelona per a la seva 32a edició.

L'European Association for International Education (EAIE), fundada el 1989 a Europa per crear un ecosistema de debat i pràctiques innovadores en l'àmbit de l'educació superior, ha celebrat la seva 32a edició a Barcelona durant tres dies. L'esdeveniment educatiu internacional més gran d'Europa tanca avui les portes, amb una participació de més de 6000 entitats i empreses de tots els països del món. La conferència permet treballar propostes i reflexionar sobre el paper de l'educació universitària a Europa, enmig d'una situació disruptiva a causa de la guerra a Ucraïna, la sortida d'UK de la UE, i les conseqüències d'una pandèmia global.

L'esdeveniment va ser inaugurat per la consellera Gemma Geis i Carreras, responsable de la Conselleria d'Universitats i Investigació a Catalunya, i té un format híbrid, presencial i en línia, que realitzarà activitats fins al proper 30 de setembre. Marina Casals Sala, de la Universitat Rovira i Virgili, ha afirmat que les universitats tenen el deure de promoure i facilitar eines per construir un desenvolupament sostenible de la societat. Els programes Erasmus són una eina clau per ajudar a superar les dificultats sorgides en un entorn europeu disruptiu com l'actual, segons Jane Pollard de la Universitat Catòlica del Sacro Cuore, a Itàlia.

Font: INÈDIT AGÈNCIA

Sin Comentarios

Escribe un comentario

Tu correo electrónico no se publicará