Inicio Educación Només 48 hores per crear un videojoc
España   Catalunia   Catalunia

Només 48 hores per crear un videojoc

GameJam 2019

El pensament creatiu i el computacional, la resolució de problemes, la programació, el disseny i el treball en equip són algunes de les habilitats que es requereixen per participar en la #gjam2019.

Aquesta edició tindrà lloc els propers 27 i 28 de novembre, a les instal·lacions del Citilab de Cornellà, a Barcelona, on més de 200 alumnes de Secundària de 30 centres educatius de l’àrea metropolitana de Barcelona tindran com a repte la conceptualització, el disseny i la creació d'un joc relacionat amb el benestar social.

Seran dos dies de treball intens que requeriran de la implicació activa i de tota la destresa dels joves participants de cada equip per tal de generar un videojoc de sensibilització sobre el medi ambient i el benestar social en general. Durant el procés comptaran amb l’acompanyament d’un mentor que contribuirà a millorar la complexitat dels jocs plantejats.

L’activitat conclourà amb una presentació dels resultats de cada grup, que portaran a terme els mateixos participants. Finalment, tindrà lloc el lliurament de premis, atorgats per un jurat format per professionals de l’àmbit dels jocs i de les tecnologies.

Vídeo de l'edició 2017

St Peter’s School, ENTI-UB, Citilab i Singularity Foundation tenen l’objectiu comú de promoure el pensament computacional i les vocacions científico-tècniques mitjançant accions lúdiques i atractives per a l’alumnat, complementàries a l’actual currículum escolar, i que combinin la creativitat amb la tecnologia. Per aquesta activitat s’utilitza la metodologia de la xarxa internacional Jam Today, que promou la creació de jocs de manera col·laborativa com a eina educativa.

Aquesta iniciativa és possible gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de l’Ajuntament de Cornellà.

Sin Comentarios

Escribe un comentario

Tu correo electrónico no se publicará