Inicio Colegios y escuelas The British College of Gavà continua creixent
España   Catalunia

The British College of Gavà continua creixent

El col·legi construeix un nou edifici per batxillerat

The British College of Gavà (BCG), es va instal·lar a Barcelona el curs escolar 2015-2016. És un col·legi internacional que aplica el currículum nacional britànic i escolaritza alumnes de 3 a 18 anys.

En aquest curs, The British College of Gavà afronta canvis i reptes entre els quals es troba un nou equip directiu, liderat per Mr. Howard Thomas, director general d'Education in Excellence, S. L., i Mr. Neil Cooper com a director de BCG.

En la fase de desenvolupament del 2019, construirem un gran pavelló esportiu cobert, on els nostres estudiants podran practicar esports com bàsquet, gimnàstica artística, arts marcials, i gaudir d'un gimnàs / àrea d'entrenament amb equipaments novedosos. L'edifici albergarà un total de set noves aules i tres laboratoris de ciències, auditori multifuncional per a 200 assistents, i una nova àrea de menjador amb capacitat per a 700 estudiants, els petits mengen en el seu propi edifici, i una cuina moderna adequada a les nostres necessitats.

imatges del British Gavà, d

El nostre nou edifici a BCG disposarà de 4.230 metres quadrats més, que juntament amb l'actual, permetrà albergar un total de 750 estudiants en dues línies educatives. El nostre edifici «verd» complirà amb totes les certificacions d'eficiència energètica.

L'objectiu del col·legi és continuar formant els seus estudiants com a ciutadans globals amb pensament crític i compromès, en un entorn familiar i mantenint un màxim de 25 alumnes per grup, amb professors britànics qualificats, gaudint d'un meravellós espai a l'aire lliure, únic a la zona.

El nou edifici permetrà reforçar l'actual oferta acadèmica en l'etapa del batxillerat, anomenada SixthForm o Key Stage 5 en el currículum acadèmic britànic, i acompanyar els alumnes fins arribar a la universitat alhora que es converteixen en ciutadans independents i feliços, capaços d'afrontar el seu propi futur.

Més informació: The British College Gavà

 

Sin Comentarios

Escribe un comentario

Tu correo electrónico no se publicará