Inicio Educación SteamConf2019
España   Catalunia

SteamConf2019

La conferència internacional de l'educació i la ciència a Barcelona

Aquesta setmana es porta a terme la cinquena edició de l'SteamConf, la conferència internacional sobre educació que tindrà lloc a CosmoCaixa del 4 al 6 d'abril precedida d'un taller intensiu molt espectacular: «Missió a Mart», programat per als dies 3 i 4 d'abril.

És una conferència que fa servir el format Edcamp, una nova fòrmula de compartir coneixement basada en xerrades obertes i participatives que es posaran en comú mitjançant tallers on es donen eines útils i pràctiques per a usar la ciència i fomentar les inquietuds científiques en els alumnes. El programa reuneix un grup excepcional de creadors que estan dissenyant el futur, amb projectes que anticipen com serà la propera generació d'escoles. D'Anna Cutler, directora de Tate, a Kaleb Rashad de High Tech High, una de les escoles precursores de la transformació educativa en el món i que ha estat d'enorme inspiració per a la nostra escola i per als instituts a tot el país.

Un altre personatge de gran interès és Gever Tulley, autor de 50 cosas peligrosas que debería dejar hacer a sus hijos, i que des de Brightworks School aborda una experiència immersiva, a partir de projectes propis o de la comunitat local, amb eines i solucions reals que anticipen l'escola del futur. El tindrem a Barcelona gràcies a SteamConf2019.

Mireu el vídeo de l'edició 2018

 

Més informació:

Programa SteamConf2019

Entrades

Sin Comentarios

Escribe un comentario

Tu correo electrónico no se publicará