Inicio Actualidad Els esports federats van prendre Barcelona
España   Catalunia

Els esports federats van prendre Barcelona

Més de 10 mil persones han participat a la Fira de l'Esport Català

La Fira de l'Esport Català, organitzada per la Unió de Federació Esportistes de Catalunya (UFEC), la Secretaria General de l'Esport Català i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha estat un èxit de participació i ha omplert el Moll de la Marina amb exhibicions simultànies de modalitats esportives federades.

Amb el curs escolar tot just iniciat és el moment de triar les activitats extraescolars per als nens i les nenes. Aquest esdeveniment ha permès experimentar, en primera persona, molts esports menys coneguts o mediàtics, tot recordant la importància de la pràctica esportiva com a eina socialitzadora dels més joves.

El temps assolellat d'aquest diumenge ha estat un aliat per fer aquesta fira esportiva i ha ofert activitats com batejos de busseig, softball, esports de sorra, entre d'altres. Els presidents d’algunes de les federacions esportives participants han mostrat la seva satisfacció per tenir l’oportunitat de poder explicar les característiques de les seves activitats directament a les persones que en tenien curiositat.

Imatges: Unió de Federacions Esportives de Catalunya, premsa

Perseverança, cooperació, autoconeixement, treball en equip, gestió de l'esforç són alguns dels valors associats a l'esport que s'han pogut experimentar avui al Moll de la Marina de Barcelona, gràcies a la participació de cinquanta federacions esportives de Catalunya. S'han creat espais oberts i accessibles per a cada federació i zones d'exhibició i pràctica guiada per professionals on grans i petits han pogut gaudir d'un diumenge esportiu.

La pràctica d'esports federats augmenta el sentiment de pertinença de l'esportista, a més té altres avantatges com assegurances, atenció sanitària, condicions favorables en instal·lacions i poder representar la teva comunitat en competicions organitzades. Si una escola vol introduir una nova activitat esportiva al seu centre, ha de contactar amb la federació esportiva pertinent i posar-se a entrenar.

Sin Comentarios

Escribe un comentario

Tu correo electrónico no se publicará