Inicio Colegios y escuelas Yale i Harvard accepten a dues alumnes de Barcelona
España   Catalunia

Yale i Harvard accepten a dues alumnes de Barcelona

en els seus cursos d'estiu

La Universitat de Harvard és una universitat privada situada a la ciutat de Cambridge als Estats Units, fundada el 1636, i la Universitat de Yale està a New Haven (Connecticut), fundada el 1701 i membre de la selecta Ivy League; totes dues universitats estan any rere any entre les deu millors universitats del món. Tant la Universitat de Harvard com la de Yale organitzen cursos d'estiu per a alumnes de Batxillerat amb els mateixos criteris selectius que per cursar qualsevol grau o màster.

Dues alumnes de Highlands School Barcelona han estat admeses en els cursos d'estiu de Harvard i Yale


En aquesta ocasió dues alumnes de 1r de Batxillerat de Highlands School Barcelona han estat acceptades per Yale University i Harvard University per realitzar els cursos de Microeconomia, Debat i Oratòria a Harvard i Relacions Internacionals, Debat i Lideratge a Yale.

Els processos de selecció van exigir qualificacions acadèmiques excel·lents i acreditar un elevat nivell d'anglès, TOEFL o Advance, i la necessitat de mostrar una mentalitat intercultural oberta i un compromís i interès personal per les àrees d'estudi que desitgen cursar, així com també una carta de recomanació.

El focus d'aquestes universitats està en la persona, en els seus valors i en la seva formació, en el seu nivell acadèmic, però també en el seu compromís amb la societat, per això el fet de realitzar activitats de voluntariat o activitats esportives va resultar ser un punt a favor perquè les dues estudiants fossin seleccionades.

El paradigma de les persones líders del segle XXI ha canviat i les principals universitats del món dirigeixen el seu interès vers l'atenció en valors humans tant o igual que cap al nivell acadèmic; per això en l'actualitat coneixement de l'anglès, capacitat de parlar en públic i desenvolupament en el camp de la investigació són els aspectes que ja incorporen en les seves metodologies col·legis internacionals de prestigi.

El focus d'aquestes universitats està en la persona, en els seus valors i formació, en el seu nivell acadèmic, però també en el seu compromís amb la societat

Al centre educatiu de les alumnes seleccionades, Highlands School Barcelona, des de P4 els alumnes comencen a formar part del programa Highlands in Action en el qual es col·labora amb asils, hospitals i missions a l'estranger. Així mateix, un cop els alumnes arriben a 4t de l'ESO han de realitzar un treball de recerca. Des de la institució es potencien les seves habilitats per aprofundir en el seu camp d'interès, així com també organitzar i estructurar activitats en el seu temps lliure relacionades amb aquest camp. A Highlands School Barcelona els alumnes creixen en un entorn internacional i multicultural gràcies a ser un Cambridge International School, a més de seguir el currículum propi de la Generalitat.

Sin Comentarios

Escribe un comentario

Tu correo electrónico no se publicará